10 SUPERTIPS OM GELD TE BESPAREN TIJDENS WARM WEER!

Nederland maakt zich op voor een lokale hittegolf. In sommige delen van het land kan het langdurig boven de 30 graden blijven! Wij Nederlanders zijn deze temperaturen niet zo vaak gewend en zullen ons dus moeten aanpassen. Aanpassen kan ook in je voordeel werken, en dan bedoelen wij het financiële voordeel. Wij vertellen je 10 tips om te besparen tijdens warm weer.

Deze tips kun je toepassen in het huishouden en in je dagelijkse leven. Aanpassen aan warm weer kan dus enorm voordelig zijn, en je hoeft niet minder te genieten! We love it.

DE VERWARMING PERMANENT UIT
Permanent? Ja! Wel voor de komende 3 maanden! In de zomermaanden heb je de verwarming helemaal niet nodig, ook niet als het even een dag minder warm weer is. Speel met het weer. Is het warm geweest en is er kouder weer op komst? Probeer dan zoveel mogelijk warmte binnen te houden voor de koudere dagen.

KOOP GEEN AIRCO
Je denkt de hitte niet te kunnen handelen en overweegt de aanschaf van een airco. Niet doen! De aanschafprijs is al een ding, maar het stroomverbruik is enorm! Je kunt je ook goed redden met een ventilator. Zo kocht ik er vorig jaar een voor €15,00 bij de Aldi in Duitsland en deze levert een zeer goede dienst tijdens warm weer!

GRATIS JE WAS DROGEN BIJ WARM WEER
Zeg maar bye tegen je droger de komende maanden. Geld besparen op je energierekening doe je door de was buiten te drogen tijdens warm weer.

DE VRIEZER ONTDOOIEN
Moet je hoog nodig de vriezer ontdooien en schoonmaken? Doe dit dan net voordat je op vakantie gaat. Als je twee weken weg gaat, dan verbruikt je vriezer ook twee weken lang geen stroom. Zorg wel dat je de vriezer open laat om schimmelvorming te voorkomen.

HERGEBRUIK JE ZWEMBAD WATER
Heb je een zwembadje opstaan in de tuin? Dek het dan ‘s avonds goed af om te voorkomen dat er ‘s nachts vuil in het water terecht komt. Is het water toe aan vervanging? Gebruik het oude water om de planten water te geven, dingen af te spoelen en het toilet door te spoelen.

Previous post HYPOTHEEK OVERSLUITEN? HET KAN JE GELD BESPAREN!
Next post Waarom energie vergelijken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *