ZO KUN JE LOW BUDGET SHOPPEN VOOR JE VAKANTIE!

Ga jij binnenkort op vakantie? Dan ben je vast en zeker al een paar dingen aan het verzamelen om mee te nemen. Denk hierbij aan drogisterij artikelen, kleding, leuke bikini’s, strandlakens enz. Het maakt niet uit waar je heen gaat, met zomerse temperaturen komt dit allemaal goed van pas.

Maar wil jij efficiënt en low budget inkopen doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We geven je een paar adresjes om je goedkoop voor te bereiden op je vakantie. Zo hou jij meer budget over om mee te nemen op reis om op locatie leuke dingen te gaan doen.

SALE
Momenteel is de sale in Nederland aan de gang. Dit betekent dat je nu zomercollecties met korting kunt kopen. Dus zoek je nog topjes, korte broeken, jurkjes of misschien wel een paar leuke sandaaltjes of slippers? Dan is dit het moment om je slag te slaan! Rond deze periode is de 2e fase van de sale gestart en dat betekent dat de kortingen oplopen. Winkels om ideaal voor weinig te winkelen zijn: H&M, C&A, Bershka, Zara, Pull and Bear etc. Ik heb ook al een paar leuke items ingeslagen!

BIKINI’S VOOR EEN PAAR EURO!
Ik zal jullie een adresje geven waar ik altijd mijn bikini’s koop: De Hunkemöller factory sale! Een paar keer per jaar organiseert het bekende lingerie label Hunkemöller een fabrieksverkoop. Hier kun je ondergoed, pyjama’s, sportkleding en ook bikini’s voor een paar euro scoren! Het aanbod is enorm en voor minder dan €10,00 kun jij hier complete setjes scoren. Ik koop vaak broekjes voor €2,00-€4,00. Deze combineer ik met een zwarte bandeau bikini top. Bij zwart kun je namelijk bijna alles combineren en je kunt eindeloos mix and matchen. Love it! Voor de actuele data van de fabrieksverkoop kun je de facebookpagina van Hunkemöller in de gaten houden of de website checken waar en wanneer er een Hunkemöller fabrieksverkoop bij jou in de buurt plaats zal vinden.

Previous post Waarom energie vergelijken?
Next post Scooter accessoires voor de winter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *